divendres, 12 d’abril del 2013

Passem a la següent fase!!

El dimarts, dia 9 d’abril, es va fer a les instal·lacions de l’IES Cal·lípolis, la selecció dels candidats per a quarts de final del CERTAMEN NACIONAL DE LECTURA EN VEU ALTA.
Va arribar el moment de llegir. La Gemma, el Juan Manuel i l’Ikram  van llegir, sense nervis, tranquil·lament, vocalitzant,  amb el ritme adequat….. van fer-ho molt bé. Així HO van reconèixer els mestres i els familiars acompanyants i altres professionals allí presents. Van demostrar que els/les alumnes de l’Escola Torreforta han treballat la lectura en veu alta, i que l’han treballat bé. La nostra escola ha fet un paper molt digne i els alumnes que eren allí han estat uns excel·lents representants.
Finalment,  l’alumna Ikram Ait Hadda ha quedat seleccionada per a quarts de finalen la categoria de Timoners. A ella li donem l’enhorabona, també al Juan Manuel i a la Gemma. En aquest moment cal fer extensiva la felicitació a l’Alberto, a la Nor, a l’Adrián , al Pablo, al Marcos, a la Vanessa i a tots els/les alumnes de Cicle Mitjà i de Cicle Superior, i als/les mestres que han treballat la lectura en veu alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada